Вече близо месец президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е

...
Вече близо месец президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е
Коментари Харесай

Зеленски се забавлява на журналистически въпрос

Вече близо месец президентът на Украйна Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога се укрива в бункер в столицата Киев, откъдето управлява съпротивата на страната против съветското настъпление. През останалото време президентът организира видеоконферентни диалози с разнообразни международни водачи, които изричат поддръжката си за Украйна.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3078
По този мотив Зеленски, по време на конференция, му бе заложен любопитен въпрос – кой е обичаният му международен водач.

Украинският президент опита да избегне въпроса, обяснявайки, че всекидневно беседва с сред 8 и 10 водачи, само че уточни с кои има най-общи тематики.

Президентът на Полша Анджей Дуда, френският президент Еманюел Макрон и английският министър председател Борис Джонсън оглавяват самобитната листа на Зеленски с тези водачи, с които избира да беседва, както и с ръководителите на балтийските страни.

Въпреки това журналстката, задала въпроса, не остана задоволена от отговора му, и продължи да упорства да разбере кой е обичаният му международен водач.

С кого избирам да беседвам ли? Със брачната половинка ми, отговори през смях Зеленски.

Президентът по-късно се извини за държанието си, продължавайки да се смее, което предизвика и останалите публицисти в залата да се засмеят.

Le preguntan a Zelensky cuál es su líder mundial " favorito " para hablar.

Ojo a lo que responde justo al final del vídeo. Este tipo entiende y domina la comunicación como nadie.
— Principia Marsupia (@pmarsupia)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР